Selecteer een pagina

Over PS. Fiscaal Advies

Over ons

Oprichter mr. P.G.B. (Pascal) Staring RB heeft ruim twintig jaar ervaring als fiscalist bij gerenommeerde accountants- en belastingadvieskantoren in Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem en Zevenaar.

Na zijn studie fiscaal recht in Tilburg ontwikkelde hij zich tot een allround adviseur op fiscaal gebied en aanverwante terreinen. Hij richt zich hierbij op ondernemingen in het MKB (het midden- en kleinbedrijf) en particulieren.

Belasting besparen door creatieve adviezen, het tot stand brengen van samenwerkingen, herstructureringen, overleg met de fiscus: terreinen waarop hij zich thuis voelt.

Hij tevens werkzaam als docent belastingrecht op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij doceert daar vakken als inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting.

In 2010 begon Pascal het zelfstandige kantoor PS. Fiscaal Advies in Zevenaar.

Netwerk

PS. Fiscaal Advies heeft een uitgebreid netwerk aan partners waarmee wordt samengewerkt en die (in overleg met u) kunnen worden ingeschakeld:

  • advocaten en notarissen
  • gespecialiseerde belastingadviseurs op het gebied van internationaal belastingrecht en omzetbelasting
  • mediators
  • administratiekantoren (voor de uitbesteding van omvangrijke administraties)
  • accountantskantoren
  • subsidieadviseurs
  • assurantiekantoren

PS. Fiscaal Advies houdt echter het complete overzicht. Hij blijft verantwoordelijk en uw contactpersoon.

Tarieven

Vaste prijsafspraken, zekerheid vooraf

Voor de kosten van zijn dienstverlening maakt PS. Fiscaal Advies vaak een prijsafspraak. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent en wordt u niet met onaangename verrassingen geconfronteerd. Dit geldt voor periodiek terugkerende werkzaamheden (jaarstukken, fiscale aangiften etc.) en bepaalde adviesopdrachten.

De tarieven van PS. Fiscaal Advies kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

PS. Fiscaal Advies - Wielekescamp 26 - 6905 CK Zevenaar - info@psfiscaaladvies.nl06 53997813